Accountmanager bij WerkTalent

Word accountmanager
bij WerkTalent

Ben je intercedent en wil je doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden? Of jouw kennis over een vakgebied toepassen in de uitzendbranche? Als jij resultaat gedreven bent en een team kan motiveren, dan kan jij aan de slag als accountmanager bij WerkTalent. Doe het op jouw manier en deel je eigen agenda in. Dan maak je niet alleen jezelf, maar ook onze klanten blij. Met een mooi bruto maandloon, een aantrekkelijke bonusregeling én tal van doorgroeimogelijkheden (wat dacht je van een eigen WerkTalent vestiging openen?), is dit jouw baan voor de toekomst.

Als accountmanager zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. Wat dacht je van senior accountmanager of je eigen vestiging starten als Business Partner? Werk je fulltime? Dan heb je recht op 25 vakantiedagen én 6,5 Adv-dagen. 

Interesse in een baan als accountmanager? Lees snel verder en ontdek of deze functie iets voor jou is. Ben je benieuwd welke vacatures wij momenteel hebben? Klik dan op de button. Heb je een vraag over deze functie? Dan kan je die natuurlijk ook aan ons stellen.

Wat doe je als accountmanager?

Een functie als accountmanager is veelzijdig en afwisselend. Je bent bezig met:

 • De begeleiding van uitzendkrachten bij (nieuwe) opdrachtgevers
 • Correcte en persoonlijke begeleiding van uitzendkrachten
 • Het verrichten van salesadministratie
 • Het verwerken van de administratie conform de procedures van WerkTalent

Binnen het recruitmentproces ben jij bezig met:

 • Inschrijven van bemiddelbare kandidaten
 • Up-to-date houden van het kandidatenbestand
 • Het online of in het systeem zoeken naar geschikte kandidaten
 • Het schrijven en plaatsen van vacatures
 • Benaderen van kandidaten, zowel telefonisch, per e-mail, via LinkedIn en/of jobboards
 • Het voeren van intake gesprekken
 • Beoordelen van kwaliteit en inzetbaarheid van kandidaten

Het behalen van commerciële resultaten horen ook bij een functie als accountmanager Zo ben je bezig met het verrichten van relatiebeheer en het acquireren van prospects. Ook haal je new business binnen, pas je onderhandelingsvaardigheden toe en benut je commerciële kansen. Je plaatst kandidaten en bouwt je eigen klantenkring en business unit op. Je netwerk wordt groter en groter en niet alleen individueel, maar ook met je team, behaal je steeds meer successen als accountmanager!

En wat bij ons ook erg belangrijk is: persoonlijke ontwikkeling. Groei in wie je bent en laat zien wat je kan als accountmanager. Ter ondersteuning bieden wij ontwikkeltrajecten aan op het gebied van werving, selectie, arbeidsrecht, sales en management. Ook kun je tal van gratis cursussen en trainingen volgen in de WerkTalent Academy. Is dit jouw baan voor de toekomst en wil je graag aan de slag als accountmanager? 

Enthousiast? Bekijk onze openstaande vacatures voor accountmanager. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt!

Zo ziet jouw werkdag eruit

In de ochtend
Jij begint de dag rond 08:30 op kantoor. Jij checkt eerst wat zaken in het systeem, want jij hebt gisteren drie nieuwe vacatures online gezet en bent benieuwd of er nog sollicitanten zijn. Nadat jij dit hebt gecheckt en eventueel kandidaten hebt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek ga jij externe kandidaten zoeken op jobboards.

Tussendoor komt er een telefoontje binnen van een klant en kandidaat die zojuist een eerste gesprek met elkaar hebben gehad. Jij bespreekt met zowel de klant als kandidaat hoe het gesprek is verlopen. Mag de kandidaat starten? Dan zorg jij dat de contracten worden opgemaakt. En ook nadat de kandidaat is gestart onderhoud jij contact met de kandidaat (en de klant) om te kijken of diegene op zijn of haar plek zit.

Daarnaast ga jij actief aan de slag om nieuwe klanten binnen te halen zodat jij ze kunt helpen aan personeel! Het kan ook zijn dat jij vacature aanvragen in je mailbox krijgt. Jij belt meteen de potentiële klant op en vraagt of jij langs mag komen, samen met jouw collega. Wij kunnen pas de beste selectie maken als we weten hoe de werkvloer eruit ziet, de sfeer en cultuur en wat dit bedrijf zo uniek maakt.

Lunchtijd
Het is tijd om samen met je team te gaan lunchen! Dagelijks staat er een lekker lunch voor je klaar en we sluiten graag af met een gezellig potje darten!

In de middag
Jij hebt een afspraak staan met een klant - waar jij al een tijdje zaken mee doet – omdat zij een aantal vragen hebben over personeelswerving. Zij hebben aan jou gevraagd om mee te denken over een opleidingstraject voor mensen die niet uit hun sector komen. De klant wil graag een marketingcampagne draaien en filmpjes maken. Jij hebt een aantal ideeën op papier gezet en gaat dit samen met de marketingafdeling en de klant bespreken.

Wanneer jij terugkomt op kantoor bel jij meteen de marketingafdeling op, want jij bent enorm enthousiast en wil graag meteen aan de slag voor de klant!

Aan het einde van de dag kijk jij nog een keer of er nieuwe sollicitanten zijn binnengekomen. Jij sluit jouw werkdag enthousiast af en kijkt er naar uit om morgen weer een leuke dag te beleven!

WerkTalent
activiteiten

Plezier staat centraal bij WerkTalent. Naast het harde werken is er ook genoeg tijd voor leuke dingen! Bijvoorbeeld een Kick-off, sportdag, zomerse BBQ en kerstborrel. Daarnaast bestaat WerkTalent 20 jaar en dat is in oktober 2021 goed gevierd met een weekend weg in Zoelen. 

Incentive

Tijdens jouw werkzaamheden ben je ook bezig met het behalen van de targets. Valt jouw vestiging in de prijzen? Dan ga je met het hele team op incentive. Voorgaande bestemmingen waren Ibiza, Hvar (Kroatië), Dubai of een weekend skiën (incl. après-ski). In 2022 gaan we naar Lissabon en in 2023 Ibiza en/of de ardennen.  

WerkTalent Jubileumweekend 2021

20-jarig bestaan WerkTalent

WerkTalent Jubileumweekend 2021
WerkTalent Jubileumweekend 2021
WerkTalent Jubileumweekend 2021

De verhalen
van accountmanagers

Semi Güngör
4 juli 2022

Het verhaal van... accountmanager Semi 

Interview Quinty
19 mei 2022

Van stagiaire
naar accountmanager

Leren bij
WerkTalent

WerkTalent Academy is ons eigen digitale leerplatform waar je opleidingen en online trainingen kunt volgen die jouw loopbaan bevorderen. Bijvoorbeeld een training over personal branding of vestigings- of timemanagement. Interesse? Lees meer over onze academy.

Enthousiast?
Solliciteer nu!

Ben je enthousiast na het lezen van de functie als accountmanager? Laat dan je sollicitatie achter en we nemen snel contact met je op! Heb je nog vragen over de functie als accountmanager? Neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze medewerkers helpen je graag. 

Vacatures accountmanager

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten