Business Partner bij WerkTalent

Word Business Partner
bij WerkTalent

Heb jij er wel eens aan gedacht om je eigen vestiging in de arbeidsbemiddeling te leiden? Bij WerkTalent is dit mogelijk!

Je herkent het vast wel: je doet keihard je best, maar blijft hangen in je huidige functie. Je wil meer en je verder ontwikkelen, maar je weet niet hoe. Bij jouw werkgever is er geen mogelijkheid om binnen een à twee jaar een eigen vestiging te runnen. Maar dit wil je wel graag en je bent er klaar voor. Het kan nu, als Business Partner bij WerkTalent!

Je werkt en denkt als eigen ondernemer - maar acteert binnen een grotere organisatie. Met een vast salaris, een kwart van de winst als bonus en zonder financieel risico. Maar met de vrijheid om zaken te doen op je eigen manier. Benieuwd hoe het is om Business Partner te worden en een eigen WerkTalent vestiging te starten? Bekijk onze animatie video en download onze whitepaper voor meer informatie.

Bekijk onze
animatievideo

Benieuwd hoe het eruit ziet om Business Partner te worden bij WerkTalent? Bekijk hier onze animatievideo!

Het proces van
een WerkTalent vestiging openen

Ideeën en wensen in kaart brengen

In het traject om Business Partner te worden bij WerkTalent krijg je veel vrijheid om zelf te ondernemen. Zo ga je aan de slag met het leggen van klant- en kandidaat contact, het bouwen aan je eigen netwerk, starten met bemiddelingen en zorg je voor de eerste resultaten. Ons Shared Service Center (SSC) helpt je bij de overige zaken, zoals HR, juridische zaken, ERD, finance, marketing en front- en backoffice.

Er zijn twee opties om Business Partner te worden. Intern personeel kan doorgroeien van intercedent tot aan Business Partner door het splitsingsmodel. Zo krijgen toptalenten van binnen de organisatie de kans om een eigen vestiging te openen. Een tweede mogelijkheid is om te starten als nieuwe Business Partner. Dat ziet er als volgt uit:

Voordat je start, maken onze twee specialisten op frontoffice en sales uitgebreid kennis met je. Zij brengen jouw ideeën en wensen in kaart en gaan al beginnen met het aankondigen van jou komst en het bewerken van de lokale markt. Er worden klanten en kandidaten benaderd, vacatures live gezet en de eerste marketingactiviteiten komen van de grond.

In de eerste maand maak je, in jouw eigen WerkTalent auto en met je mobiel en laptop van de zaak op zak, een tour de WerkTalent. Je maakt kennis met alle collega’s van andere WerkTalent vestigingen. Daarna werk je deels vanuit een flex-kantoor en deels vanuit een buddy vestiging in de buurt van jouw woonplaats om kennis en ervaring op te doen over de WerkTalent werkwijze. Je overlegt samen over het vak, ontdekt gezamenlijke mogelijkheden en je maakt een begin aan je eigen succes als Business Partner!

Hoe zien de komende maanden eruit?

Na twee à drie maanden neem je als Business Partner jouw eerste collega aan en ga je op zoek naar een eigen pand dat we laten inrichten in WerkTalent stijl. Na 6 maanden heb je de sleutels van je eigen pand in handen! Hier heb je hard voor gewerkt en nu begint het pas echt. Je neemt meer collega’s aan en bouwt verder door aan de ontwikkeling van je droom.

Enthousiast en wil je meer weten? Download dan nu onze whitepaper!

Openen vestiging

De verhalen
van Business Partners

Romana aan het woord
16 mei 2022

Romana aan het woord

Brian aan het woord
16 mei 2022

Brian aan het woord

Sascha aan het woord
10 maart 2022

Sascha aan het woord

Michel aan het woord
10 maart 2022

Michel aan het woord

Guus aan het woord
10 maart 2022

Guus aan het woord

Jason en Danni aan het woord
10 maart 2022

Jason en Danni aan het woord

Het stappenplan
na jouw sollicitatie

Kennismaking

Je hebt een eerste (digitale) kennismaking met de recruiter of operationeel directeur van WerkTalent. Je vertelt wie je bent, waarom je Business Partner wil worden en ontdekt of er een klik is. Ook vertellen wij je meer over WerkTalent en het Business Partner model.

Wie, wat, waar?

Wat fijn! Je bent uitgenodigd voor een tweede gesprek. We gaan verder in op de mogelijkheden. Hoe zie jij het voor je, waar wil jij je vestigen en waarom daar? Op welke vakgebieden ga jij je richten en wie neem je mee?

Plannen, testen en toetsen

Wij kijken samen naar je plannen, testen de mogelijkheden/ideeën en toetsen je kennis en geschiktheid. Bijvoorbeeld door een DISC-analyse en capaciteitentest.

Presenteer je plan & go!

Jij hebt jouw plannen in kaart gebracht en presenteert ze aan ons. Wij zijn zeer benieuwd!

Start voorbereiding

Jij mag gaan beginnen als Business Partner! Met de operationeel directeur teken je jouw contract en bespreek je het plan van aanpak. Samen met onze collega’s Joon en/of Elise (Business Support Medewerker Frontoffice) ga je aan de slag met de marktbewerking.

Aan de slag!

Nu gaat het avontuur pas écht beginnen als Business Partner! Samen met het SSC en later met je nieuwe collega's ga je aan de slag om van jouw vestiging een succes te maken!

Whitepaper
Business Partner

Ben je enthousiast en wil je meer weten over Business Partner worden bij WerkTalent? Download dan onze whitepaper! Vul het formulier hiernaast in en binnen enkele minuten ontvang je de whitepaper in je mailbox. Hierin lees je ook ervaringen van huidige Business Partners.

VRAGEN?

Of wil je meer weten? Klik op de contactbutton en dan neemt Albert (operationeel directeur) snel contact met je op om je meer te vertellen over Business Partner worden bij WerkTalent!

Download hier de
whitepaper

Vacatures Business Partner

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten