Onze functies

de functies
bij WerkTalent

Werken bij arbeidsbemiddelingsbureau WerkTalent betekent jezelf zijn en doen waar jij goed in bent. Je deelt je eigen agenda in en doet daardoor altijd iets wat je leuk vindt. Je gaat werken in een hecht en een nauwkeurig samengesteld team. Hier gebruiken we onder andere de DISC-methode voor. Ieder persoon heeft zo zijn voorkeuren in communicatie en gedrag. Op een vestiging is er idealiter een mix van alle types. Met de inzichten van DISC wordt de communicatie verbeterd, relaties versterkt en de persoonlijke effectiviteit verhoogd. Lees hieronder meer over onze functies, de verhalen van onze collega's of bekijk direct onze openstaande vacatures!

Welke functie kies jij?

Intercedent

“It’s a match”: dat is een kreet die jij dagelijks roept als intercedent. Je hebt namelijk weer een connectie gemaakt tussen een klant en een kandidaat. Mensen blij maken met een nieuwe baan of medewerker, dat is waar je het voor doet. Of jouw talent nu meer ligt bij het administratieve gedeelte of bij het verkopen: er is plek voor jou in ons team. Een andere leuke bijkomstigheid: naast je salaris kun je bij uitzendbureau WerkTalent ieder jaar ook een dikke bonus verdienen. Daarnaast heb je op fulltime basis recht op 25 vakantiedagen én 6,5 ADV dagen.

Meer over intercedent
Solliciteer

Accountmanager

Ben je al intercedent en wil je doorgroeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden? Of jouw kennis over een vakgebied toepassen in de uitzendbranche? Als jij resultaat gedreven bent en een team kan motiveren dan kan jij aan de slag als accountmanager bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent. Doe het op jouw manier en deel je eigen agenda in; dan maak je niet alleen jezelf, maar ook onze klanten blij. Met een mooi bruto maandloon, een aantrekkelijke bonusregeling én tal van doorgroeimogelijkheden, is dit jouw baan voor de toekomst.

Meer over accountmanager
Solliciteer

Business Partner

Jouw eigen onderneming starten zonder eigen risico? Als Business Partner van uitzendbureau WerkTalent ligt dit binnen handbereik. Je werkt en denkt als een ondernemer, maar je hebt altijd de ondersteuning van een professionele backoffice én een vast basissalaris (+ maximaal 25% winstuitkering). Heb jij minimaal 2 jaar ervaring in de uitzendbranche en heb je de ambitie om zelfstandig een (of meerdere) eigen vestiging(en) te runnen? Start dan met ons Business Partner Programma.

Meer over Business Partner
Solliciteer

Business Unit Manager

Lekker bezig! Jij hebt weer een werkzoekende aan een nieuwe baan geholpen. Als Business Unit Manager ben je dagelijks bezig met het leiden van jouw Business Unit en je team. Daarnaast zorg je voor het recruitmentproces waarin je o.a. kandidaten matcht aan bedrijven. Als leidinggevende over jouw eigen Business Unit heb je veel verantwoordelijkheid en zorg je dat jouw team ook bijdraagt aan het matchen van kandidaten aan bedrijven. Hier tegenover staat een marktconform salaris, een goede bonusregeling en je hebt recht op 25 vakantiedagen + 6,5 ADV dagen als je fulltime werkt.

Meer over Business Unit Manager
Solliciteer

Backoffice medewerker

Als Backoffice medewerker maak jij kandidaten blij met hun salarisbetaling. Daarnaast heb je nog veel meer taken, zodat je elke dag genoeg te doen hebt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de administratieve zaken van alle 18 vestigingen van uitzendbureau WerkTalent vlekkeloos verlopen. Individueel krijg je een aantal vestigingen toegewezen, waar jij voor de administratie zorgt. Je krijgt er een markconform salaris voor terug, een goede bonusregeling en je hebt recht op 25 vakantiedagen + 6,5 ADV dagen bij een fulltime werkweek.

Meer over backoffice medewerker
Solliciteer

Stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een toffe stageplek in de uitzendbranche? Kom stage lopen bij WerkTalent! Ook een afstudeerstage is bij ons zeker mogelijk. Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over stage lopen bij WerkTalent
Solliciteer

Word jij onze
nieuwe collega?

Ben jij gedreven en heb je een grenzeloze ambitie? Wil jij je graag verder ontwikkelen? Past de dynamische uitzendbranche jou als gegoten en bezit je een winnaarsmentaliteit? Drie keer ja? Dan ben jij onze match! En ook niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid en leuke team- en bedrijfsuitjes!

Onze sollicitatie
procedure

Stap 1

Stuur je cv met motivatie.

Stap 2

Kennismaken met een lekker kopje koffie of thee bij WerkTalent ☕

Stap 3

Wij checken referenties en het invullen van een disc-test (persoonlijkheidstest) en algemene intelligentietest maakt ook onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Stap 4

Is er nog steeds een match? Dan ga je op tweede gesprek.

Stap 5

*confetti* Je bent aangenomen en gaat je contract tekenen.

Stap 6

Aan de slag!

Denk jij dat je het in je hebt om ons team te versterken? Bekijk hier onze openstaande vacatures en/of stuur een open sollicitatie.

De verhalen
van onze collega's

Interview Fleur
9 februari 2023

Het verhaal van:
Recruiter Fleur

Esmey de Haas
12 oktober 2022

Het verhaal van...
Business Unit Manager Esmey 

Semi Güngör
4 juli 2022

Het verhaal van... accountmanager Semi 

Interview backoffice Daisy
4 juli 2022

Het verhaal van... backofficemedewerkster Daisy Bertens

Interview Mario
19 mei 2022

Mario: van intercedent
naar accountmanager

Interview Quinty
19 mei 2022

Quinty: van stagiaire
naar accountmanager

WerkTalent Academy

Groei
in wie je bent

werktalent academy
leren bij werktalent

WerkTalent Academy is ons eigen digitale leerplatform waar je opleidingen en online trainingen kunt volgen. Wat dacht je van een online training 'personal branding' of 'klassikale basisopleiding uitzendprofessional'. Interesse? Lees meer over onze academy of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie.

Sluiten