WerkTalent Academy
Leren bij werktalent

Bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent word je iedere dag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. De WerkTalent Academy helpt je daarbij. Met diverse ontwikkeltrajecten op het gebied van Onboarding en Doorontwikkeling is het mogelijk om door te groeien naar een hogere functie binnen jouw vestiging. Net waar jouw ambitie ligt! Met de juiste drive maak je jouw dromen waar.

Wat er op het cv staat is een leidraad voor wat je hebt gedaan in het verleden, maar zegt niets over wat je nog kunt in de toekomst. En dat is juist belangrijk. Zelfontplooiing is hierbij een belangrijk onderdeel in jouw nieuwe baan. Het gaat daarbij niet alleen om de werkzaamheden die je uitvoert, maar ook waar je naartoe kunt werken. Zo biedt WerkTalent meer dan 200 gratis online trainingen en cursussen aan zodat jij jezelf altijd blijft uitdagen. Hieronder een kleine greep uit ons aanbod:

All you can learn

Persoonlijke groei draagt eraan bij dat je elke dag met een glimlach naar het werk gaat. En dat vinden wij belangrijk, want onderaan de streep betekent dat: werkplezier! Daarom krijg je vanaf dag 1 automatisch toegang tot ons eigen online leerplatform: de WerkTalent Academy. Dit platform biedt 1.000 micro learnings (zo heb je al iets nieuws geleerd in een halfuurtje), meer dan 250 online trainingen, WerkTalent leerevents, interessante leerlijnen en veel externe opleidingen. Zo word jij steeds beter in jouw vak en behaal je nog sneller en vaker successen (en successen kunnen we weer vieren *confetti*).

Bepaal je eigen toekomst en groei door naar jouw ideale baan. Met elke cursus die je volgt ontvang je punten. Ga jij ook de strijd aan met jouw collega’s om nummer 1 te worden?

Leerlijn onboarden algemeen

De vlag kan uit en de slingers worden opgehangen, want als je start bij uitzendbureau WerkTalent creëren we vanaf jouw eerste werkdag successen! Een flitsende start waar jij naar op zoek bent en waar wij jou bij gaan helpen. Stap voor stap maken wij jou wegwijs binnen WerkTalent, de uitzendbranche, procedures, richtlijnen en werkwijze. Je doorloopt een mooi onboardingstraject met één doel: een vliegende start.

Klassikale basisopleiding uitzendprofessional

Natuurlijk leer je het uitzendvak niet uit een boek, maar vooral in de praktijk. Toch is inzicht in wetgeving en administratieve procedures een absolute must. Met de basisopleiding Uitzendprofessional leer je de ins- en outs van de uitzendbranche. Hierdoor vindt je als (nieuwe) uitzendprofessional snel je weg en kom je sneller tot successen. De basisopleiding Uitzendprofessional leert je de theorie van de uitzendbranche en vooral de toepassing daarvan in de praktijk. Na afloop beschik je over een aanzienlijke hoeveelheid parate kennis en vind je de weg naar relevante informatie.

Leerevent WerkTalent Got Talent

Wil jij de kneepjes van het vak telefonische acquisitie leren? En hoe je een goed gesprek voert, zonder direct al jouw kaarten op tafel te leggen? Tijdens het leerevent ‘WerkTalent got talent’ leer jij hoe je het beste telefonische acquisitie pleegt en hoe je gestructureerd jouw markt bewerkt. Zorg jij ervoor dat er geen rode knop wordt ingedrukt? Strijd met collega’s voor de titel ‘WerkTalent got talent’!

Online training Personal Branding

Wist jij dat succes in je werk grotendeels afhangt van je persoonlijkheid en van je persoonlijk merk? De economie en je werkomgeving zijn continu aan verandering onderhevig. Denk aan concurrentie op de arbeidsmarkt en ook zzp’ers gaan de strijd met elkaar aan. Dat vraagt meer van jou als professional. Niet alleen in je werk en inzet, maar ook vanuit je persoonlijkheid. Meer pro-activiteit, invloed en daadkracht zijn zaken waar je aan kunt werken. En niet alleen vanuit je taken, organisatie en dagelijks werk, maar jij bent zelf als persoon ook belangrijk in het proces.

Wil jij ook deze trainingen volgen? Ga snel naar onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie!

Sluiten