Intercedent bij WerkTalent

Word intercedent
bij WerkTalent

“It’s a match”: dat is een kreet die jij als intercedent maar wat graag van de daken schreeuwt. Je hebt namelijk weer een connectie gemaakt tussen klant en kandidaat. Mensen blij maken met een nieuwe baan of medewerker, dat is waar je het voor doet. Of jouw talent nu meer ligt bij het administratieve gedeelte of bij het verkopen: er is altijd plek voor jou in ons team. Als intercedent is het mogelijk om naast je salaris ieder jaar ook een dikke bonus te verdienen. Daarnaast heb je op fulltime basis recht op 25 vakantiedagen én 6,5 Adv-dagen. 

Interesse in een baan als intercedent? Bekijk dan onze vacatures als intercedent! Heb je een vraag? Dan kan je die natuurlijk ook aan ons stellen. 

Wat doe je als intercedent?

Een baan als intercedent is veelzijdig en afwisselend. Je hebt elke dag iets te doen als intercedent, dus vervelen doe je je nooit! Samen met je collega's zorg je voor successen en leer je van elkaar. We omschrijven kort de werkzaamheden die bij een baan als intercedent passen:

De begeleiding van uitzendkrachten:

• Het juist en correct beantwoorden van vragen van uitzendkrachten over o.a. verloning
• De begeleiding van uitzendkrachten bij (nieuwe) opdrachtgevers
• Persoonlijke begeleiding van uitzendkrachten

Binnen het recruitmentproces:

• Inschrijven van bemiddelbare kandidaten
• Up-to-date houden van het kandidatenbestand
• Het online of in het systeem zoeken van geschikte kandidaten
• Het schrijven en plaatsen van vacatures
• Benaderen van kandidaten (telefonisch, per e-mail, via LinkedIn of job sites)
• Het voeren van intake gesprekken
• Beoordelen van de kwaliteit en inzetbaarheid van kandidaten

WerkTalent Breda

Bouw als intercedent je eigen klantenkring

Daarnaast ga je als intercedent ook aan de slag met het verrichten van relatiebeheer en het acquireren van prospects. Hoe tof is het als jij mag vertegenwoordigen voor een bedrijf zoals HAK? Hierbij pas je onderhandelingsvaardigheden toe en benut je commerciële kansen. Heb je een goede kandidaat gevonden, dan plaats je diegene op de vacature. En hoe vaker je dit doet, hoe groter je eigen klantenkring en netwerk wordt!

Een aantal administratieve handelingen horen natuurlijk ook bij een functie als intercedent. Zo verricht jij personeels- en vestigingsadministratie en verwerk je de administratie conform interne processen van WerkTalent en door middel van het volgen van de huidige wetgeving. Jouw persoonlijke ontwikkeling is bij ons erg belangrijk. Wij bieden ontwikkeltrajecten aan op het gebied van werving, selectie, arbeidsrecht, sales en management. Jij bent de regisseur over jouw eigen ontwikkeling! Daarnaast hebben we ook de WerkTalent Academy, waar tal van gratis cursussen en trainingen worden aangeboden.

Elk jaar organiseert WerkTalent de intercedentdagen waarbij een thema centraal staat. De aanpak is in de vorm van een game, waarin diverse teams met opdrachten binnen het vakgebied in competitievorm aan de slag gaan. 

Enthousiast? Bekijk onze openstaande vacatures voor intercedent. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt!

WerkTalent
activiteiten

Plezier staat centraal bij WerkTalent. Naast het harde werken is er ook genoeg tijd voor leuke dingen! Bijvoorbeeld een Kick-off, sportdag, zomerse BBQ en kerstborrel. Daarnaast bestaat WerkTalent 20 jaar en dat is in oktober 2021 goed gevierd met een weekend weg in Zoelen. 

Incentive

Tussen alle leuke activiteiten door ben je goed bezig met het behalen van de targets. Valt jouw vestiging in de prijzen? Dan ga je met het hele team op incentive. Voorgaande bestemmingen waren Ibiza, Hvar (Kroatië), Dubai of een weekend skiën (incl. après-ski). In 2022 gaan we naar Lissabon en in 2023 Ibiza en/of de ardennen.  

WerkTalent Jubileumweekend 2021

20-jarig bestaan WerkTalent

WerkTalent Jubileumweekend 2021
WerkTalent Jubileumweekend 2021
WerkTalent Jubileumweekend 2021

leren bij werktalent

Ontdek ons eigen digitale leerplatform waar je meer dan 200 (gratis) opleidingen en online trainingen kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan de leerlijn onboarden, de klassikale basisopleiding uitzendprofessional, boeiend presenteren of creatief schrijven.

Enthousiast?
Solliciteer nu!

Ben je enthousiast na het lezen van de functie als intercedent? Laat dan je sollicitatie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Het kan natuurlijk ook dat je vragen hebt over de functie als intercedent. Neem dan contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Onze medewerkers helpen je graag!

Vacatures Intercedent

{{result.item.title}}

{{result.item.descriptions.summary.substring(0,150)}}...

{{result.item.descriptions.summary}}

Sluiten