Paul en Bart bij voetbaltafel

Werken bij WerkTalent

Bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent kom je terecht in een grote familie van bevlogen ondernemers, accountmanagers en intercedenten. Geen standaard uitzendbureau, maar één met een eigen stempel. We zijn een beetje maf, maar zeer serieus als het gaat om ons vak. Zo zijn er super veel doorgroeimogelijkheden (wat dacht je van het openen van een eigen vestiging) én kan je de functie waarop je solliciteert zelf vormgeven. Zo kan je altijd doen waar jij goed in bent, op de manier die bij jou past. Uiteraard helpen we je daar ook bij, want samen staan we sterker.

Werken bij WerkTalent betekent jezelf zijn en doen waar jij goed in bent. Je deelt je eigen agenda in en doet daardoor altijd iets wat je leuk vindt. Je komt te werken in een hecht en een nauwkeurig samengesteld team. Hier gebruiken we onder andere de DISC-methode voor. Iedere persoon heeft zo zijn voorkeuren in communicatie en gedrag. Op een vestiging is er idealiter een mix van alle types. Met de inzichten van DISC wordt de communicatie verbeterd, relaties versterkt en de persoonlijke effectiviteit verhoogd. Scrol verder naar beneden om meer over ons te ontdekken.

Benieuwd naar onze interne vacatures? Klik dan op de button hieronder en wordt onze nieuwe collega!

WerkTalent Events

Van uitjes met jouw vestiging tot een kick-off evenement én (kerst)borrel. Zo leer je jouw collega's nog beter kennen. Maar ook de opening van nieuwe vestigingen vieren wij maar al te graag, zoals bij WerkTalent Zuidplas!

WerkTalent incentive

Ibiza, Dubai of een weekend skiën (incl. après-ski)? Als jouw vestiging de targets haalt staat daar natuurlijk wat tegenover!

WerkTalent sport

Sporten verbindt. Daarom doen we mee aan de Alpe d'HuZes, Roparun en een volleybaltoernooi samen met onze klanten. 

WerkTalent DNA

Bij uitzendbureau WerkTalent geloven we dat je het beste presteert wanneer je kan werken vanuit je talent. Doe waar je goed in bent en leer waar je beter in wilt worden. Zo ben jij verzekerd van de best passende baan, voor nu en voor morgen. De wereld verandert en dat kan een uitdaging zijn. Ook met het zoeken naar de juiste vacatures.

Jij zoekt een baan die bij jou past, voor nu en voor later. Een baan waar jij het beste uit jezelf kan halen. Maar hoe weet je of je voldoet aan alle eisen in een steeds veranderende wereld? Jij wilt verschil maken, maar soms weet je gewoon niet hoe.

TENZIJ JE HET ANDERS ZIET

Het zoeken naar een baan betekent dat je graag zekerheid wilt. Jij bouwt aan wat bestendig is voor morgen. Zodat jij trots kan zijn op wat je doet en hoe je dat doet. De wereld verandert niet, zij probeert mee te groeien met de uitdagingen van vandaag en morgen.. Jij bent de maker van morgen. Een nieuwsgierig talent met uitvoerende skills. Mouwen opstropen, hard werken en gaan. Jij wilt lachen, leren, geld verdienen en groeien. Net zoals dat je uitgedaagd wilt worden en trots wilt zijn op het resultaat wat je behaalt. Kortom, jij wilt werken vanuit je talent.

En dat talent kan je bij ons laten zien. WerkTalent staat voor plezier, hard werken en groeien in wie je bent. Bij ons zijn er verschillende functies en je kunt altijd doorgroeien. Van (junior) intercedent naar (junior) accountmanager en misschien zelfs je eigen WerkTalent vestiging! Wanneer je laat zien wie je bent en wat je kan is er heel wat mogelijk!

ONZE WAARDEN

GROEI ALS DOEL

Onze Business Partners zijn gestart als accountmanagers en onze Algemeen Directeur als intercedent. Zekerheid en groei staan centraal in alles wat we doen. Wij bieden mensen de kans om te groeien door zelf ook te groeien. Door vestigingen te openen zodat we lokaal nog meer aanwezig zijn. Zodat wij mensen kunnen opleiden om de nieuwe vestigingen te openen. Samen met opdrachtgevers die ook willen groeien bij arbeidsbemiddelaar WerkTalent.

DENKEN IN KANSEN

Kansen creëren in vraag en aanbod, vinden en gevonden worden. Dat kan alleen door altijd overal kansen van in te zien. Geen zorgen dat het nu niet lukt, dan lukt het morgen wel. Al meer dan 20 jaar ziet arbeidsbemiddelaar WerkTalent kansen waar die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn.

TROTS OP WAT JE KAN

Met groei komt trots. Trots op wat je al kan en wat je hebt gedaan. Leer wat je morgen wilt kunnen. Ook wij zijn trots op wat WerkTalent heeft bereikt, maar kijken altijd vooruit. Op zoek naar het volgende succes dat we samen kunnen vieren.

PERSOONLIJK BETROKKEN

WerkTalent is een landelijke speler met een lokale persoonlijkheid. De buurman op de hoek van de straat met zijn deuren wagenwijd open. Onze vestigingen worden geopend en geleid door ondernemers uit de buurt. Samen met een team van lokale specialisten kennen zij de krachten van mensen en bedrijven uit de regio. Elke regio heeft een unieke vraag en ons doel is om die altijd te beantwoorden door onze lokale expertise. Wij spreken je taal, je dialect en het jargon van de werkvloer.

Word jij onze
nieuwe collega?

Intercedent

Intercedent

Account manager

Accountmanager

Business Partner

Business partner

Stagiair(e)

Stagiair(e)

Open sollicitatie

Open sollicitatie

De verhalen
van collega's

Interview Fleur
9 februari 2023

Het verhaal van:
Recruiter Fleur

Esmey de Haas
12 oktober 2022

Het verhaal van...
Business Unit Manager Esmey 

Interview backoffice Daisy
4 juli 2022

Het verhaal van... backofficemedewerkster Daisy Bertens

Semi Güngör
4 juli 2022

Het verhaal van... accountmanager Semi 

Interview Quinty
19 mei 2022

Quinty: van stagiaire
naar accountmanager

Interview Mario
19 mei 2022

Mario: van intercedent
naar accountmanager

WerkTalent Academy

Groei
in wie je bent

werktalent academy
leren bij werktalent

Ontdek ons eigen digitale leerplatform waar je meer dan 200 (gratis) opleidingen en online trainingen kunt volgen. Denk bijvoorbeeld aan de leerlijn onboarden, de klassikale basisopleiding uitzendprofessional, boeiend presenteren of creatief schrijven.

ENTHOUSIAST? Klik op de button voor meer informatie over WerkTalent Academy!

Sluiten